Ennio, the Maestro

Ennio, the Maestro

Eintrittskarten ansehen
Ennio, the Maestro

Ennio, the Maestro

Multicines Manacor. Multicines Manacor. Carrer Bas, 7. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

Projecció d'Ennio, the Maestro + Col·loqui amb ALESSANDRO DE ROSA, deixeble d'Ennio Morricone i un dels protagonistes de la pel·lícula.

ENNIO, THE MAESTRO
Giuseppe Tornatore
Itàlia, 2021. 151 min
V.o. subtitulada

Retrat d'Ennio Morricone, el compositor de cinema més popular i prolífic del segle XX, un dels més estimats pel públic, dues vegades guanyador de l'Oscar i autor de més de cinc-centes partitures inoblidables. El documental presenta al Mestre a través d'una llarga entrevista realitzada per Giuseppe Tornatore, testimoniatges d'artistes i directors com Bernardo Bertolucci, Giuliano Montaldo, Marco Bellocchio, Dario Argento, els germans Taviani, Carlo Verdone, Barry Levinson, Roland Joffé, Oliver Stone, Quentin Tarantino, Bruce Springsteen, Nicola Piovani, Hans Zimmer, Pat Metheny, Alessandro de Rosa, música i material d'arxiu. El documental també es proposa revelar el costat menys conegut de Morricone, com la seva passió pels escacs, que pot tenir vincles misteriosos amb la seva música. Així com l'origen en la vida real d'algunes de les seves intuïcions musicals.

https://m.filmaffinity.com/es/movie.php?id=648099

Alessandro De Rosa (Milan, 1985) va emprendre el seu estudi de composició musical seguint el consell d'Ennio Morricone. Va estudiar amb Borís Porena a Roma i després es va graduar al Conservatori Reial de La Haia, Països Baixos. Com a compositor i arranjador, va col·laborar amb Jon Anderson de la banda Yes. Juntament amb Ennio Morricone és l'autor del llibre Ennio Morricone, en les seves pròpies paraules. Ennio Morricone en conversa amb Alessandro De Rosa (Oxford University Press, 2019, 2020) l'autobiografia de Morricone en forma de converses, publicada el 2016 a Itàlia per Mondadori Libri i traduïda a diverses de les llengües més parlades del món, i també del podcast "Io e Ennio Morricone" (Amazon Audible, Feb. 2020).
Com a compositor ha treballat per a nombroses agències i empreses, incloent-hi Amadeus Music i Pastelle Music escrivint música per a documentals, pel·lícules i anuncis. Amb Pastelle Music també va treballar com a cap d'A\R i Talent Manager.
Entre les seves obres de concert, el 2014, va escriure "Gravità Ritrovata per a orquestra", peça encarregada i interpretada per la Residentie Orkest amb motiu del seu 110è aniversari, i l'òpera Trashmedy, composta expressament per la 63a edició de La Biennale di Venezia Musica 2019.
De Rosa treballa actualment com a músic autònom i col·labora com a autor i orador amb per la RAI (Radiotelevisió Italiana) i la RSI (Radiotelevisió Suïssa en llengua italiana). Desde el 2021 porta "Ascoltare il cinema", un programa televisiu sobre les músiques i el sons del cinema concebut i escrit per ell per el RSI - Cult + canal de Suïssa.

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Video

2 Bewertungen Bewertungen ansehen

bestätigte BewertungWar dabei am 16/06/2022
Molt interessant i emotiva
El propi Ennio relata sa seva vida desde nin, s'emociona y aconsegueix emocionar al espectador.Es combinació esplendida de música i testimonis del que el conegueren i treballaren amb ell.
Isabel Puigròs
17/06/2022
bestätigte BewertungWar dabei am 16/06/2022
Un home prodigiós
Espectacular i emocionant
Joana
17/06/2022

Teilen!

Veranstaltet von

Cinemaclub 39 escalons

Details