Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Eintrittskarten ansehen
Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Festivalet Monocicle: ANNA ROIG "Taller de creació de cançons"

Sala Gran dels Xulius. Els Xulius C/Major 13. Karte ansehen


Online Verkauf geschlossen

Für mehr Infos setze Dich gerne mit dem Veranstalter des Events in Verbindung.

Die Kontaktdaten des Veranstalters findest Du unter dem Abschnitt "Verantaltet von".

Beschreibung

FESTIVALET DEL MONOCICLE:
TALLER CREACIÓ DE CANÇONS: DEL TEXT A LA MELODIA AMB ANNA ROIG. (13-19 de setembre)

Primera sessió 13/09/2020 de 17 a 18:30

Segona sessio dissabte 19/09/2020 de 17 a 18:30

A càrrec d'Anna Roig, autora i cantant del grup Anna Roig i L'ombre de ton chien, aquest taller té per objectiu que els participants descobreixen el procés creatiu de l’autora i puguin crear i fer les seves pròpies cançons. Aquest mètode parteix de la creació d'un text, que serveix de motor per trobar-ne posteriorment la música que el convertirà en cançó. Per tant, les reflexions sobre la construcció de la lletra d'una cançó i la seva rellevància en diferents aspectes (tant d'escriptura, de composició musical, com d'interpretació) seran l'eix vertebrador del taller.

L’Anna es va diplomar com a mestra especialitzada en Educació Musical a la UAB i com a Musicienne Intervenante dans les Écoles a la Universitat de Lió-II (França), es va formar en l'àmbit de la cançó a l'École Nationale de Musique de Villeurbanne (França) on va poder cursar assignatures com Escriptura de Textos, Musicar Textos, Anàlisi de Cançó, Interpretació de cançons o Posada en escena, entre d'altres. Aquest va ser l'inici de la seva carrera artística, que actualment ja suma 12 anys d'experiència pel que fa a l'escriptura de cançons i la interpretació sobre els escenaris.

Per poder adaptar el curs als interessos dels alumnes, demanem que tots els inscrit enviïn un correu a "monocicleribes@gmail.com" amb la seguent informació:

1) Nom i cognoms

2) Població on resideix

3) Edat

4) Formació musical i instrument/s que utilitzen

5) Si tenen experiència en composició (breu curriculum) 

6) Si tenen experiència en interpretació

In diesem Fall hat der Veranstalter keine Altersbeschränkung festgelegt, wenn Du dennoch Zweifel hast setze Dich gerne mit dem Veranstalter direkt in Verbindung.

Teilen!

Veranstaltet von

ELS XULIUS CENTRE SOCIAL RIBETÀ

Details
Cookies helfen uns bei der Bereitstellung unserer Dienste. Durch die Nutzung unserer Dienste erklären Sie sich damit einverstanden, dass wir Cookies setzen. Mehr erfahren